Arctic Adventure 2020 061 Arctic Happenings - Reizen en wegdromen vanuit je luie stoel

Arctic Happenings – Reizen en wegdromen vanuit je luie stoel

Arcti Adventure Happenings Nieuwsbrief

Nieuwsbrief van Arctic Adventure van 10 januari 2021

Met de komst van het nieuwe jaar kijk ik positief vooruit naar wat komen gaat. Ik heb het volste vertrouwen dat we in 2021 weer actief op vakantie mogen én kunnen. En daarom heb ik meteen al een leuke verrassing voor je! Vanaf morgen kun je wegdromen vanachter je beeldscherm tijdens de Online VvKR Reisbeurs. Deze beurs is van maandag 11 tot en met zondag 17 januari 2021.

De komende week geven verschillende touroperators presentaties over hun reizen. Het zijn authentieke en kwalitatieve reizen, weg van de massa, naar bijzondere plaatsen. Van Bolivia tot Soedan en van Zuid-Afrika tot aan de Arctic! De presentaties zijn doordeweeks in de avond en in het weekend in de middag. Na afloop is er gelegenheid tot vragen stellen. Ik geef een presentatie op vrijdagavond 15 januari van 19:00 tot 19:30 uur.

Deelname is helemaal gratis! Je hebt alleen een goede internetverbinding nodig en natuurlijk een laptop, computer, tablet of smartphone om het webinar te kunnen bekijken en je vragen via de chat te stellen. Het enige wat je ‘moet’ doen, is je aanmelden op de site van VvKR.
Meld je nu aan voor een presentatie op de online VvKR Reisbeurs

Na aanmelding ontvangt je een bevestiging én later de inloggegevens van de online bijeenkomst. Je kunt je overigens aanmelden voor meerdere presentaties.

En …. Om het nog leuker te maken! Onder de personen die zich aangemeld hebben én die aan de presentatie hebben deelgenomen, wordt één reischeque van € 250 verloot. Deze reischeque is in te wisselen bij één van de deelnemende reisspecialisten aan de Online Reisbeurs en geeft recht op een korting van € 250 op een in 2021 te boeken reis (uiteraard wanneer reizen weer mogelijk is op een veilige manier).

Expedities opgeschoven

“Leuk en aardig allemaal zo’n online beurs over toffe expedities, maar voorlopig kunnen we niet naar het buitenland.”
Reizen naar het buitenland wordt inderdaad door de Nederlandse regering afgeraden tot halverwege maart 2021. Wij hebben daarom al onze reizen verplaatst naar eind maart of naar volgend jaar. Er zal tegen die tijd gekeken worden wat de situatie per bestemming is en of de reis kan door gaan.

Bovendien maken we voor onze expedities aanpassingen om deze veilig door te laten gaan. Denk hierbij aan procedures voor het slapen in de tent of koken. We slapen bijvoorbeeld met maximaal 2 personen in een 3-persoonstent. Wil je in je eigen tent slapen, dan kan dat ook.

Wij houden ons aan de Covid-19 richtlijnen zoals deze zijn opgesteld door de Adventure Travel Trade Association.

Tot slot …. wanneer je nu aanmeldt voor één van onze expedities, kun je gratis annuleren tot twee weken voor vertrek.
Covid-19 maatregelen van Arctic Adventure

Blijf in conditie!

Of je nu wel of niet de komende winter met ons mee gaat, het is goed om te blijven bewegen. Door het thuiswerken is er waarschijnlijk een (flink) stuk van je dagelijkse beweging (naar werk fietsen, naar de bushalte wandelen, op werk lopen) weggevallen. En grote kans is dat je nu vaker een koekje of iets lekkers bij de koffie of thee neemt. Ik heb daarom een aantal leuke tips voor je om in conditie te blijven.

Op mijn YouTube pagina vind je een playlist met een aantal video’s van de Nederlandse Bergsportvereniging. Het zijn ruim 20 video’s met oefeningen voor bijvoorbeeld sterke kuiten of meer kracht en mobiliteit. Deze oefeningen komen goed van pas tijdens een expeditie, maar je kunt ze ook thuis prima gebruiken. Veel plezier en succes.

Wat je ook doet blijf gezond!

Onze geld terug garantie

Wil jij graag met een expeditie van Arctic Adventure mee?
Dan is het fijn om te weten dat wij niet met reisvouchers werken.
Gaat de reis niet door vanwege een negatief reisadvies?
Dan krijg je je geld terug. Wel zo makkelijk. Wel zo helder.

Overzicht Expeditietochten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste plekken beschikbaar. Neem nu meteen een optie.Bekijk het expeditie-overzicht
+ +
App nu met Henk-Jan
1
Heb je een vraag? Even Appen?
Ik geef graag advies over de reis.
Klik op de knop 👇👇