Arctic Adventure 2020 171 Arctic Happenings - De winter komt er aan!

Arctic Happenings – De winter komt er aan!

Arcti Adventure Happenings Nieuwsbrief

Nieuwsbrief van Arctic Adventure van 29 november 2020

Eindelijk begint het kouder te worden. Deze week voor het eerst weer nachtvorst. Zodra ik minnen voor de temperatuur zie staan, gaat mijn hart sneller kloppen.

De winter komt er aan! Ik verlang naar weids besneeuwde landschappen, een strakblauwe lucht en mooie avonturen. Kijk jij er ook zo naar uit?
 
Helaas is het coronavirus in Nederland en veel andere landen nog niet onder controle. De overheid adviseert ons daarom tot half januari 2021 niet naar het buitenland te reizen. Ik vertrouw én hoop dat we met z’n allen het beruchte R(eproductie) getal flink naar beneden kunnen drukken, zodat we er weer op uit kunnen trekken.

Ik ga er van uit dat de expedities in februari gewoon doorgaan. Je kunt nu je expeditie al boeken en hiervoor gaan voorbereiden en trainen. Je kunt je deelname tot 2 maanden voor vertrek gratis annuleren. No questions asked. Natuurlijk laten we jou niet in de kou staan, wanneer je bij ons een reis geboekt hebt en de reis gaat toch niet door. Meer informatie over onze maatregelen vind je hier.

Onze coronamaatregelen

Online mee op expeditie!

Aangezien een echte expeditie nog niet mogelijk is, nodig ik je op dinsdag 8 december om 19:30 uur uit voor een online expeditie. Tijdens deze lezing neem ik je mee op mijn expeditie naar Groenland in 2019. Ik deel mijn beste tips over winterkamperen en hoe je omgaat met onvoorziene en soms barre omstandigheden.
 
Ik vertel je over de nodige uitdagingen die voorbij kwamen tijdens deze expeditie en hoe de teamleden zich staande hielden. Door mijn jarenlange ervaring als expeditieleider had ik inmiddels een expeditiemethode ontwikkeld. Deze methode hielp mij voor, tijdens en na de expedities vooruit. En ook nu, tijdens de coronacrisis, komt deze kennis goed van pas.
 
Ik beloof je, dat het een boeiende avond wordt.  
De webinar is gratis online bij te wonen. Geef je op via deze link.  
Lezing over de Expeditiemethode

Vragen over een expeditie? Maak een belafspraak!

Misschien wil jij graag mee op expeditie, maar heb je een aantal vragen. Bijvoorbeeld: Welke expeditie past het beste bij mij? Hoe kan ik me goed voorbereiden? Of welke kleding heb ik nodig? Natuurlijk kan je altijd mailen. Je kunt echter ook een belafspraak met mij inplannen. Dan neem ik 30 minuten de tijd voor je, om al je vragen te beantwoorden.
Maak een afspraak voor al je vragen!

Weg met de corona kilo’s!

Door de Corona zitten we nu veel meer thuis en bewegen een stuk minder. Bovendien is de kans groot dat je nu vaker een extra koekje neemt of al eerder een wijntje inschenkt. Begrijpelijk, maar niet zo gezond, Om mij heen hoor ik veel mensen praten en klagen over de extra kilo’s die zij de afgelopen maanden zijn aangekomen. Daar heb ik ets op gevonden!

Lekker bewegen

Op mijn YouTube pagina vind je een playlist met een aantal video’s van de Nederlandse Bergsportvereniging. Het zijn ruim 20 video’s met oefeningen voor bijvoorbeeld sterke kuiten of om je mobiliteit en stabiliteit te verbeteren. Met deze oefeningen die je thuis kunt doen, bereid je je lichaam voor op bewegingen die tijdens een expeditie goed van pas komen. Ook als je niet op expeditie meegaat kun je de oefeningen goed gebruiken om lekker in je vel te gaan zitten.

Dat lekker in je vel zitten wens ik je natuurlijk sowieso! Ik hoop dat je ondanks alles wat er om ons heen gebeurt je gezond en positief blijft. Zorg daarom goed voor jezelf en de mensen om je heen.

Overzicht Expeditietochten

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Laatste plekken beschikbaar. Neem nu meteen een optie.Bekijk het expeditie-overzicht
+ +
App nu met Henk-Jan
1
Heb je een vraag? Even Appen?
Ik geef graag advies over de reis.
Klik op de knop 👇👇