Reisgarantie van Arctic Adventure | VZR Garant

VZR garant logoOm te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Arctic Adventure gebruik van de garantieregeling VZR Garant. U kunt dit controleren via de deelnemerspagina van de website van VZR Garant. Binnen de grenzen van de Garantieregeling (te vinden op de website van VZR Garant) is de garantie van VZR Garant van toepassing. In de Garantieregeling leest u op welk (reis)aanbod de garantie van VZR Garant exact van toepassing is en wat deze garantie inhoudt.

Wanneer diensten door financieel onvermogen van Arctic Adventure niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via [email protected] of +31 (0)85 13 07 630.


Branche-organisatie VvKR

Logo VVKR transparantArctic Adventure is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR). VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.


Algemene reisvoorwaarden

Logo Arctic Adventure ExpeditiesVoor het maken van onze reizen maken wij gebruik van onze algemene reisvoorwaarden. Deze zijn beschreven in een apart document. De algemene reisvoorwaarden van Arctic Adventure zijn hier te downloaden als een PDF-document.

Aanvullende voorwaarden

Per reis en eventueel per deelnemer kunnen aanvullende voorwaarden gesteld worden voor deelname. Denk bijvoorbeeld aan medische eisen.

Ook worden er aparte voorwaarden gesteld aan het gebruik van door Arctic Adventure ter beschikking gesteld materiaal. Deze verhuurvoorwaarden zijn hier te lezen.

Colofon

Logo Arctic Adventure ExpeditiesArctic Adventure staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 30243666.
We zijn BTW plichtig en gebruiken dit BTW nummer: NL001962290B59.

Ons postadres is:
Arctic Adventure
Engelsmanplaat 20
3524AZ Utrecht

Telefonisch zijn we bereikbaar op: 030-3100065.
Voor noodgevallen op 06-51523681

Privacy policy

In onze privacy policy beschrijven hoe we aan jouw gegevens komen en wat we hier mee doen.

Onze uitgebreide privacy policy staat hier.

Neem gratis een vrijblijvende optieBekijk het expeditie-overzicht
+ +
App nu met Karin
1
Heb je een vraag? Even Appen?
Ik geef graag advies over de reis.
Klik op de knop 👇👇