BEN JIJ KLAAR VOOR NOORWEGEN?

Ga mee met één van onze avontuurlijke expedities in Noorwegen.

Winterse expedities en trektochten in Noorwegen.

Noorwegen is het land van natuur, natuur en nog eens natuur. Met slechts 4,7 miljoen inwoners is het ook nog eens het gelukkigste land ter wereld. Wij mogen ons ook gelukkig prijzen, want we ondernemen de mooiste expedities in de winterse natuur in Noorwegen. Noorwegen grenst aan 3 andere landen: Zweden, Finland en Rusland. Noorwegen is erg bekend om zijn fjorden. Maar ook de binnenlanden zijn een bezoek meer dan waard. Denk maar eens Europa’s grootste hoogvlakte. De Hardangervidda. Noorwegen is als één van de weinige landen in Europa geen lid van de Europese Unie. Je hebt voor Noorwegen geen visum nodig als je uit Nederland komt en ze betalen met hun eigen mint. De Noorse Kroon.

De dieren in winters Noorwegen

Er is een grote kans dat je wild tegen komt in Noorwegen. In de Hardangervidda zijn er kuddes met wilde rendieren. Een van de laatste kuddes in Europa. Verder is er de muskusos te vinden. Een prachtig dier dat een winter van -40 makkelijk kan overleven. Vooral in het Dovre fjell kan je deze dieren bewonderen. Als je geluk hebt. Hou wel afstand want het blijven wilde beesten.

Onze expedities in Noorwegen

In Noorwegen organiseren we de Blue label expedities en Red label expedities Laagdrempelige expedities voor de sportieveling met doorzettingsvermogen. Bij de Red label expedities kun je denken aan de Heroes of Telemark Memorial expedition. Een prachtige tocht waarbij je in de voetsporen treedt van saboteurs uit de Tweede Wereldoorlog.

Onze expedities in andere landen

We organiseren ook expedities in andere landen. Bijvoorbeeld in de Arctic Grand Slam in Zweden of de Oversteek van de ijskap van Groenland.

Onze expedities in Noorwegen

Open WhatsApp
Heb je een vraag? Even Appen?
Ik geef je graag advies over je deelname.
Stuur me een WhatsApp bericht.
Groeten, Henk-Jan
Powered by