Door: Paul, 1969
Expeditie: Go with the Flow 2020
Locatie: Abisko, Zweden

Wat wil je als avonturier nog meer… op je verjaardag wakker worden in een tent, ergens tussen Abisko en Kiruna, twintig graden below en er wordt voor je gezongen. Misschien was dit wel mijn mooiste verjaardag ooit.

Ik zocht avontuur, arctic avontuur en na één belletje met Henk Jan was voor mij de beslissing gemaakt.

Dít is wat ik zocht en nodig had. De skills om alleen dit avontuur te gaan doen had ik nog niet en heb in Lapland volledig op de kennis van Henk-Jan kunnen vertrouwen.

Ik heb meestal een redelijk beeld van de avonturen die ik aan ga maar bij deze zat ik er volledig naast. En dát is wat deze expeditie zo bijzonder maakte. Met gelijk gestemden, mensen met eenzelfde mindset heb ik een groots avontuur gekregen, een avontuur waar ik ooit van droomde.

Terug naar mezelf, waar opgeven en doorzetten, romantiek en verdriet, een lach en tranen, wilskracht en twijfel soms tegenover elkaar stonden.

Ik deed het niet alleen en realiseerde me dat ik mijn teamgenoten echt nodig was….van een droge broek tot een aai over de bol, een hand bij een steile klim of een kop dampende thee als je er even doorheen zat.

Dank je wel Henk Jan voor dit mooie kado!

Laatste plekken beschikbaar. Neem nu meteen een optie.Bekijk het expeditie-overzicht
+ +
App nu met Henk-Jan
1
Heb je een vraag? Even Appen?
Ik geef graag advies over de reis.
Klik op de knop 👇👇