Door: Deborah, 1984
Expeditie: Women Only Expedition 2020
Locatie: Kirunavaara, Zweden

In februari de expeditie experience gedaan Lapland, Zweden die uitstekend werd begeleid door Karin. Ze was erg zorgzaam en kundig. Ze had altijd wel een oplossing in petto als dat nodig was. Heel fijn en gaf een veilig gevoel.

Ik had geen ervaring met (winter)kamperen, op skiës staan of een vakantie in de sneeuw en had daarom wel mijn twijfels of deze reis niet te zwaar zou zijn, maar het viel me in al opzichten erg mee. Ik vond het geweldig en met een goede conditie en doorzettingsvermogen kom je er wel. Ik vind het een zeer toegankelijke reis en de kou vond ik goed te doen.

Je krijgt goede advies voordat je op reis gaat en geen enkele vraag die raar werd gevonden. Dit heeft me erg geholpen om de juiste kleding uit te zoeken en me goed voor te bereiden.

Ik kijk er met heel veel plezier op terug, het was een mooie ervaring en een uitdaging waar soms mijn grenzen werden opgezocht. Ik vond het heerlijk om overdag met de slee door de sneeuw voort te bewegen door het prachtige, oneindige witte winterse landschap. Ook de huskeytour was fantastisch! Ondanks de fysiek redelijk zware reis heb ik veel energie gekregen van deze reis.

Ik zou deze reis aan iedereen aanbevelen die van avontuur, een uitdaging en natuur houdt!

Laatste plekken beschikbaar. Neem nu meteen een optie.Bekijk het expeditie-overzicht
+ +
App nu met Henk-Jan
1
Heb je een vraag? Even Appen?
Ik geef graag advies over de reis.
Klik op de knop 👇👇