Door: Cindy, 1967
Expeditie: Women Only Expedition 2020
Locatie: Kirunavaara, Zweden

De prachtige reizen van Henk-Jan Geel van Arctic Adventure Expedities, wie kent ze nog niet? Ik zag ze met enige regelmaat voorbij komen op LinkedIn en telkens wanneer ik een like gaf, vroeg Henk-Jan me: “Cindy ga je mee?”

In het najaar van 2019 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ‘ja’ gezegd op de Women Only Arctic Expedition in Zweeds Lapland die aan het begin van februari 2020 gepland stond. Het was met name het gevarieerde programma van de Women Only Arctic Expedition dat mij aansprak.

De voorbereiding van de reis was prima verzorgd. Een keer bij elkaar komen voor vragen en uitleg en kennismaken met de groep. Henk-Jan regelt de reis, het materiaal en het eten. Zelf zorg je voor je uitrusting. Wat dat laatste betreft, word je goed geadviseerd en begeleid. Lichamelijke conditie kun je trainen, maar ook op kou kun je je trainen van tevoren.

Met recht kan ik achteraf zeggen: een geweldige reis in een sprookjesachtig landschap voor wie avontuur zoekt en van uitdaging houdt. Over je grenzen heengaan, je grenzen fysiek en mentaal tegenkomen. Ik vond het heerlijk, maar heb de kou op sommige momenten ook vervloekt. Samenwerken, er voor elkaar zijn, elkaar zien. Belangrijke vaardigheden om mee te nemen op een reis als deze.

Henk-Jan of Karin, wie van hen je ook als begeleider treft, beiden zijn het fijne deskundige mensen aan wie een dergelijke reis volledig is toevertrouwd.

Laatste plekken beschikbaar. Neem nu meteen een optie.Bekijk het expeditie-overzicht
+ +
App nu met Henk-Jan
1
Heb je een vraag? Even Appen?
Ik geef graag advies over de reis.
Klik op de knop 👇👇