Door: Aeliane, 1966
Expeditie: Arctic Grand Slam 2019
Locatie: Jukkasjärvi, Zweden

Ergens in de herfst van 2018 kwam een bericht van Henk-Jan Geel van Arctic Adventure voorbij… het was meer een uitdaging!

Wat houd je tegen om mee te gaan op een Arctic Adventure?
Tja.. eigenlijk niets maar toch maar even telefonisch overleggen. Op een duidelijke en rustige manier heeft hij uitgelegd wat het inhoudt. Ja, het kan koud zijn (slapen bij -25 in een tent) maar wat je er allemaal voor terug krijgt?!

In december de kennismaking bijeenkomst met de andere avonturiers gehad en daarmee al een begin gemaakt aan het avontuur. Al gauw was er een app groep die goed gebruikt werd en waarin Henk-Jan steeds snel onze vragen duidelijk beantwoordde.

De gehele reis was vakkundig voorbereid en georganiseerd! Het is een totaalpakket dat je krijgt waardoor je eigenlijk alleen nog maar je eigen spullen hoeft te regelen en zelfs daar geeft hij nog advies in.

De uiteindelijke reis (Arctic Grand Slam februari 2019) was onvergetelijk, onbeschrijfelijk, intens en magisch.

Henk-Jan straalt een rust, kennis, aandacht en gedrevenheid uit die zeer motiverend is. Er waren momenten van grenzen opzoeken en ‘out of my comfort-zone’ en ik heb van elk moment genoten en me veilig gevoeld.

De fysieke inspanning, de kou, het arctische landschap was in mijn hele lijf te voelen. Een openbaring om mee te maken en een reis die ik iedereen die van avontuur en een uitdaging houdt meer dan kan aanraden! Ik ga zeker nog een keer!

Laatste plekken beschikbaar. Neem nu meteen een optie.Bekijk het expeditie-overzicht
+ +
App nu met Henk-Jan
1
Heb je een vraag? Even Appen?
Ik geef graag advies over de reis.
Klik op de knop 👇👇